De Moto G van Motorola wordt morgen aangekondigd, maar we weten inmiddels al veel van het toestel. Deze week is er opnieuw wat nieuws over de telefoon uitgelekt, deze zou in Groot-Brittanië omgerekend 190 euro kosten.

De Moto G wordt door Motorola ook in Europese landen uitgebracht. Het is echter nog onbekend of de Moto G in België en Nederland uit wordt gebracht. Mogelijk komt daar morgen meer duidelijkheid over, dan organiseert Motorola een persevenement waarbij de telefoon vrijwel zeker wordt aangekondigd.

Op de Britse website van Amazon was de productpagina van de Moto G kortstondig te vinden. Daar werd vermeld dat de telefoon komende donderdag al in de winkels zal liggen en 160 pond moet kosten. Dat is omgerekend ongeveer 190 euro.

Motorola zal de Moto G volgens geruchten uitrusten met een 4,5 inch-scherm met een 720p-resolutie. Verder wordt waarschijnlijk voorzien in een Snapdragon 400-chipset, 16GB opslagruimte en verwisselbare achterkanten. Of de klant net als bij de Moto X ervoor kan kiezen om het volledige uiterlijk van de telefoon naar eigen smaak aan te passen is nog afwachten.