1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het spel Ridiculous Fishing dat op Apple’s mobiele besturingssysteem iOS een mateloos succes is gebleken, komt naar verluidt binnenkort ook voor Android-apparaten beschikbaar.

Het door Nederlandse ontwikkelaars gecreëerde Ridiculous Fishing werd eerder al verkozen tot een van de beste iOS-games. Het spel wist zelfs een Apple Design Award in de wacht te slepen.

Ridiculous Fishing is een spel van de ontwikkelstudio Vlambeer waarbij de speler zo diep mogelijk dient te vissen, om daar bijzondere vissen aan de haak te slaan. Wanneer er een vis geraakt wordt, gaat het haakje met de vis omhoog. Tijdens dit ophalen kunnen er nog meer vissen worden meegesleept. Eenmaal boven het wateroppervlak krijgt het spel een verrassende, explosieve wending.

Op een blog van Vlambeer, de ontwikkelaars van het spel, wordt verkondigd dat een versie van het populaire spel binnenkort voor het Android-besturingssysteem te verwachten is. Door een samenwerking met onder andere Apportable is er een framework opgezet, waardoor het spel kan worden omgezet naar een Android-app.