1 min

Tags in dit artikel

, ,

Fleksy heeft een schermtoetsenbord voor iOS gelanceerd. Normaliter kunnen gebruikers het standaardtoetsenbord niet verwisselen, maar Fleksy wil daar met de hulp van ontwikkelaars toch wat aan veranderen.

Met behulp van een eigen SDK wil Fleksy ontwikkelaars in staat stellen om het originele toetsenbord van iOS te vervangen voor het eigen alternatief. Fleksy is geschikt voor de iPad, iPhone en iPod touch. Gebruikers krijgen uiteindelijk zelf de keuze welk toetsenbord ze willen gebruiken en kunnen naadloos wisselen.

Fleksy biedt een slimme tekstvoorspelling en bepaalt op basis van de input wat een gebruiker eigenlijk wil typen wanneer er sprake is van typfouten. Het toetsenbord kan in allerlei kleuren worden weergegeven en er is zelfs een onzichtbare mode zodat prangende ogen minder eenvoudig mee kunnen kijken.

Het alternatieve toetsenbord wordt beschikbaar in apps wanneer ontwikkelaars de SDK hebben toegevoegd. Gebruikers het toetsenbord voor die tijd alvast uitproberen in een afzonderlijke app.