Hoewel de Moto G nog niet bijster lang op de markt is, lijkt Motorola klaar om een nieuw budgetvriendelijk model uit de doeken te doen. Het bedrijf heeft uitnodigingen voor een evenement op 13 mei rondgestuurd. Hier zal een nieuwe robuuste smartphone met een vriendelijke prijs worden aangekondigd.

Op de uitnodiging (onder dit artikel te zien) is onder andere te lezen: Made to last. Priced for all. Dat duidt erop dat Motorola een stevige smartphone met een aantrekkelijke prijs in de stijgers heeft staan. Dat Motorola er als de beste toe in staat is om een goedkope smartphone te ontwikkelend heeft het merk al bewezen met de Moto G (review) welke al maandenlang ons koopadvies domineert.

Verdere details over de nieuwe smartphone van Motorola zijn momenteel nog onbekend. Onlangs verschenen geruchten over een goedkoop Motorola-toestel met de naam Moto E dat een behuizing met een dikte van 6 millimeter heeft. Of dat model desondanks ook stevig kan zijn, moeten we afwachten. Het kan ook om de opvolger van de Moto X (review) gaan.