1 min

Tags in dit artikel

,

Windows Phone-gebruikers kunnen vanaf vandaag gebruikmaken van een nieuwe versie van de Spotify-applicatie. De update brengt nieuwe functionaliteit die de ervaring breder zal maken. Gebruikers dienen echter nog altijd te beschikken over een Premium-abonnement, in tegenstelling tot Android- en iOS-gebruikers.

Met behulp van de nieuwe Discover-functie kunnen gebruikers op zoek gaan naar nieuwe muziek waarvan Spotify veronderstelt dat deze in de smaak zal vallen. De voorgestelde muziek wordt gebaseerd op verschillende aspecten zoals eigen technologieën en samengestelde playlists door partners zoals Pitchfork, Songkick en Tunigo.

Een andere nieuwigheid voor Windows Phone-gebruikers is Browse. Dankzij deze functie wordt het makkelijker om te navigeren door het oerwoud aan openbare afspeellijsten. Dankzij de Radio-functie kunnen gebruikers eenvoudig een eigen afspeellijst creëren.

De Spotify-applicatie is gratis te downloaden vanuit de Windows Phone Store. Zoals vermeld is het hebben van een Premium-abonnement een vereiste. Voor een gratis proefperiode kan je je hier inschrijven.