Op nieuwe foto’s is vermoedelijk de printplaat van de iPhone 6 zichtbaar. Van de foto’s worden we nog niet heel veel wijzer over de onderdelen, omdat de meeste onderdelen zijn afgeschermd onder metalen hulzen.

Uit de foto’s is af te leiden dat de iPhone 6 zal beschikken over een flashchip van Toshiba. Verder chips zijn afgeschermd door elektromagnetische metalen hulzen. Het is wel vrij zeker dat de iPhone 6 wordt uitgevoerd met een Apple A8-chipset, welke direct boven de houder van de simkaart zit, op de rechterzijde van de printplaat.

Eerdere foto’s lieten al zien dat de iPhone 6 een scherm met afgeronde zijdes krijgt, de metalen behuizing zal eveneens afgerond zijn. Het lijkt er ook sterk op dat de iPhone 6 in twee formaten komt, waarbij het scherm 4,7 en 5,5 inch zal meten.

De iPhone 6 wordt waarschijnlijk in september aangekondigd. Het is echter onduidelijk of Apple in de gelegenheid is om direct beide modellen aan te kondigen. De grotere variant zou volgens het geruchtencircuit lastig te produceren zijn.