OnePlus en JBL introduceren headset voor OnePlus One

Abonneer je gratis op Techzine!

OnePlus en JBL hebben vandaag een samenwerking aangekondigd. De twee bedrijven introduceren gezamenlijk een headset die specifiek voor de OnePlus One-smartphone is ontwikkeld.

De JBL E1+ Earphones zijn speciaal ontwikkeld met de OnePlus One (review) in gedachten. De headset is voorzien van JBL’s PureBass-technologie voor een maximaal bereik. De oortjes worden met de smartphone verbonden via een platte kabel die minder snel in de knoop zal raken dan een regulier rond snoer. OnePlus en JBL hebben er natuurlijk voor gekozen om de kabel en oortjes uit te voeren in de kenmerkende rode kleur van OnePlus.

Op de kabel is ook een kleine afstandsbediening met drie knoppen te vinden, waar ook een microfoon in is geïntegreerd. Middels de knoppen kunnen gesprekken worden opgenomen of opgehangen, muzieknummers gepauzeerd of overgeslagen. Het is bovendien mogelijk om een foto te nemen middels de afstandsbediening, mocht dat van pas komen.

De JBL E1+ Earphones zijn vanaf deze maand te koop via de website van OnePlus, de prijs bedraagt 36,99 euro. Meer informatie vind je op de speciale website van OnePlus.