OnePlus One van 17:00 tot 18:00 te bestellen zonder uitnodiging

Abonneer je gratis op Techzine!

Vandaag is er weer een nieuwe kans voor degenen die heel graag een OnePlus One willen aanschaffen maar nog geen uitnodiging hebben weten te bemachtigen. Het toestel beschikt over een uiterst scherpe prijs/prestatie verhouding en is onder gadgetliefhebbers redelijk gewild. Het probleem is alleen dat het toestel alleen per uitnodiging is te verkrijgen, behalve vandaag tussen 17:00 en 18:00.

Om 17:00 is het mogelijk het toestel aan te schaffen zonder uitnodiging, dat kan gedurende 1 uur, daarna heb je weer gewoon een uitnodiging nodig om het toestel aan te schaffen. Het toestel is zeer gewild en om die reden werkt de fabrikant nu al enkele maanden met uitnodigingen. Mensen die nog geen uitnodiging hebben weten te scoren kunnen vandaag hun slag slaan.

Tussen 17:00 en 18:00 kan je hier het toestel bestellen. De hardware in het toestel is echt high-end terwijl de prijs van het toestel duidelijk in het midrange-segment ligt. De 16GB versie kost 269 euro en de 64GB versie kost 299 euro. Vergelijkbare toestellen kosten tussen de 400 en 600 euro. Vorige maand was er een soortgelijke actie met de OnePlus One, maar toen ging de website onderuit.

Voor meer informatie, lees onze review van de OnePlus One.