1 min

Tags in dit artikel

Inleiding

Mionix is al bekend van haar gaming muizen, maar nu is er ook een headset uitgebracht die bedoeld is voor gamers. Ook dit product is, zoals alle producten van Mionix, weer naar een ster vernoemd, ditmaal Keid. Keid betekent ei of eierschaal, dit valt terug te linken naar het design van de headset. Het Zweedse gaminggear-bedrijf geeft ook bij dit product weer aan garant te staan voor hoge prestaties, kwaliteit, design en innovatie. Eens kijken of we dit aan kunnen nemen…


What’s in the box?



De verpakking zelf ziet er netjes en simpel uit, met een deels doorzichtige voorkant. Op de achterzijde kun je de features en specificaties van de headset vinden. Wat belangrijker is, is dat wat er in de doos zelf zit:

  • Mionix Keid 20 headset;
  • Draagtasje, te sluiten d.m.v. een koord;
  • ‘Get started’-gids.

Zoals je ziet, Mionix levert de headset niet helemaal kaal. Leuk extraatje is het draagtasje. Het draagtasje is netjes afgewerkt met zwart materiaal en heeft een opdruk van het Mionix logo. Makkelijk, voor het vervoeren! Naar mijn mening is het draagtasje wel een beetje krap voor de headset, het past maar nét.