2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Co-op

Het co-op gedeelte van het spel is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom de meeste mensen dit spel gaan kopen. Samen met maximaal drie andere spelers kan je in negen speciaal voor co-op ontworpen mappen hordes vijanden uitroeien en wederom flink wat apparatuur hacken. EA heeft besloten om een levelsysteem aan de co-op toe te voegen zodat dit multiplayer gedeelte nog wat verslavender wordt.



Zoals in de meeste spellen die een soortgelijk levelsysteem hebben krijg je ook in Syndicate XP (experience points) toegewezen voor het neerschieten van je vijanden. In Syndicate is teamwork een belangrijk aspect en daarom wordt er ook xp toegekent als je je teammaten geneest of hersteld. Ook is het kill assist systeem beter uitgewerkt. Zo krijgt niet alleen degene die de kill maakt XP maar ook een vriend die je meehelpt.



Na genoeg XP te hebben verdient zal je een level omhoog gaan. Per level dat je omhoog gaat krijg je een aantal punten tot je beschikking waarmee je je wapens, perks en DART 6-hersenchip kan upgraden. Zo zal je hiermee de secundaire optie van je wapen moeten kopen, evenals extra gezondheid en de functie om oneindig te sprinten.

Doordat je steeds je wapens en vaardigheden kan upgraden is het elke keer weer anders als je een co-op spel speelt. Ook de tactiek tussen schieten, hacken en teammaten helpen zorgt ervoor dat de co-op meer dan een simpele toevoeging is.