Graphics, Sound en Gameplay

Het spel ziet er nog steeds zo uit als de voorgaande delen met een enkele kleine verbetering. Veel mooier kunnen ze het helaas ook niet maken aangezien de Playstation 2 aan het einde van zijn leven is. Het spel ziet er voor deze console zeer goed uit en dat is ook wel te zien aan de diverse screenshots die je in deze review ziet.


Mijn geweer is lekker groter..

De muziek die je in de auto’s hoort past precies bij de stijl van het spel. Het geluid van de auto’s, motors en omgeving is gelijk aan die van de voorgaande GTA games, dus weinig vernieuwends.

De gameplay is in dit spel goed te noemen. Simpel gehouden door de vele toetscombinatie’s hetzelfde te houden. Het schieten op mensen is vergeleken met de PC soms wat lastiger maar de AutoAim functie zorgt er voor dat het toch wat soepeler gaat.


Weet je, deze auto is eigenlijk niet eens van mij

Kortom weinig negatiefs te noemen in deze succesvolle game van Rockstar, enkel dat er weinig vernieuwends in zit. Dit hoeft er uiteraard niet voor te zorgen dat dit een negatief spel is want de missies zijn gelukkig wel allemaal veranderd.