2min

Tags in dit artikel

, ,

Prestaties (games)

De Snapdragon 400-chipset bevat voor het grafische werk een Adreno 305-chip, ook dit is een flinke stap terug in vergelijking met de chip in de HTC One. Opnieuw verwacht ik geen wonderen en is het afwachten hoe hoog het toestel zal scoren.

In GFXBench 2.7 wordt direct duidelijk wat voor grafische kracht de HTC One mini onder de motorkap heeft zitten; de score van 9,4 beelden per seconde is aardig, maar niet meer dan dat. De Galaxy S4 mini is nog steeds beduidend beter, terwijl dit toestel veel goedkoper is. Grafisch is het gat met de concurrentie nog steeds aanwezig, weliswaar iets minder groot als bij de systeemtesten, maar nog steeds behoorlijk.

Benchmark: GFXBench 2.7 T-REX (C24Z16 onscreen)


We hebben besloten om niet de zwaarste 3DMark-test op te nemen in de review omdat het toestel daarin te kort schiet, we hebben gekozen voor 3DMark Extreme.

Benchmark: Crossplatform: 3DMark – Ice Storm Extreme


In deze test scoort de HTC One mini opnieuw weliswaar beter dan de Galaxy S III mini en de Huawei Ascend P6, maar de Xperia ZR en Galaxy S4 mini zijn wel beduidend beter. De S4 mini is ongeveer 10 procent beter, maar de Xperia ZR scoort gewoon twee keer zo goed.