Abonneer je gratis op Techzine!

Conclusie

Huawei heeft geïnvesteerd in de bouwkwaliteit van de toestellen en gaat proberen om een smartphone met hoge kwaliteit en redelijke specificaties op een scherp prijspunt te introduceren. Op het eerste oog lijkt Huawei daarin goed geslaagd.

Voor een prijs van 249 euro heb je een volwaardig 4G-toestel en op dit moment lijkt Huawei een van de weinige bedrijven die dat kunnen bieden voor die prijs. We zullen dit toestel waarschijnlijk dan ook snel bij bepaalde telecomproviders gaan zien, zoals bijvoorbeeld Tele2. Die provider gaat flink inzetten op het eigen 4G-netwerk en houdt ook wel van prijsvechten.

Wonderen en prestaties zoals de high-end toestellen moet je niet verwachten van de Huawei Ascend G6. Maar voor degelijke prestaties, een goede stevige behuizing, een prettige Android-ervaring en 4G-connectiviteit ben je bij de Ascend G6 4G aan het juiste adres. Binnenkort komen we ongetwijfeld met een uitgebreide review over dit toestel. Bekijk ook vooral de video op pagina 1, waarin we een uitgebreide hands-on hebben gedaan.

Table of contents