1 min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

Ik kocht begin januari GT Legends (verder in dit artikel GTL), omdat het me een mooi spel leek. Nu ben ik sowieso een fan van racegames, maar deze was extra speciaal.

De AI zou zeer goed zijn en daarnaast zou het realisme van de wagens op een hoog peil liggen. Dit ben ik ook even gaan uitzoeken, zodat ik ook een review voor Techzine kon maken. Ik heb het spel GTR ook, deze komt van dezelfde uitgever als GTL, namelijk Simbin.

Ik heb bij GTR ervaren dat zij zéker realistische games kunnen maken, met daarnaast een goed detail voor het uiterlijk van de game. Bij GTL moet het uiterlijk op een nóg hoger niveau liggen doordat er in GTL gebruik kan worden gemaakt van DirectX 9, terwijl GTR het nog moest doen met versie 8.

Ik rende naar de winkel toen ik het geld had en kocht het spel. Thuis open ik het doosje en bekijk wat erin zit. Het eerste wat ik zie is natuurlijk de CD, met een mooi plaatje erop.
Hierna stuit ik op de handleiding die er even gelikt uitziet en een toetsenhandleidinkje die ik niet kan lezen, want de talen zijn namelijk Fins, Portugees en Zweeds. Verder zit er nog een reclameboekje bij over gadgets voor GTL. Deze gadgets zijn onder andere jassen en shirts.


Het doosje van het spel met de inhoud