2min

Verpakking & uiterlijk

Verpakking


In de verpakking van de Jabra Rox Wireless vind je natuurlijk de headset zelf. Ook voegt Jabra natuurlijk de nodige boekwerkjes toe. Meer bijzonder zijn de vele verschillende opzetstukjes, in totaal vier setjes. Ook vind je een zakje met drie paar EarWings en een klein hulpstukje dat je op de kabel kan plaatsen om ervoor te zorgen dat deze beter aansluit op je hoofd. Als laatste is er een USB-kabel om de accu in de headset op te laden.


Uiterlijk


De Rox Wireless bestaat in feite uit drie onderdelen die verbonden zijn met evenzoveel kabels. Aan de uiteinden zitten natuurlijk de in-ear oortjes die voorzien zijn van een relatief grote behuizing. Op de behuizing zit een oranje vlakje waarop is aangegeven voor welke kant van het hoofd het bewuste oortje bedoeld is.

De oortjes zijn absoluut niet identiek. Natuurlijk zijn ze sowieso al gespiegeld omdat dat ook bij je oorschelp het geval is. Het linkeroortje is voorzien van een microfoon, LED-indicator en een klepje waarachter een micro USB-poort is geplaatst. Hiermee kan je de accu opladen.


Wat er exact in het rechteroortje zit is onduidelijk omdat dat er minder dik bovenop ligt. Mogelijk zitten hier bijvoorbeeld de bluetooth-zender en/of de accu.

De NFC-chip is weggewerkt in de afstandsbediening, die tevens voorzien is van drie knoppen. Hiermee kan je de nodige handelingen uitvoeren, zoals het afspelen van muziek en het regelen van het volume.