Optimaliseer zakelijke communicatie met Teams Phone

Optimaliseer zakelijke communicatie met Teams Phone

Ontdek hoe Teams Phone medewerkers efficiënter laat werken, IT-beheer vereenvoudigt en directie kosten bespaart.

Moderne bedrijven die streven naar efficiëntie en flexibiliteit in hun communicatieprocessen, kiezen voor Teams Phone. Of medewerkers nu op kantoor, thuis of onderweg werken, Teams Phone biedt een geïntegreerde oplossing voor bellen, samenwerken, vergaderen en automatiseren. Met één centrale beheeromgeving voor IT-managers, beveiligde communicatiestromen en lagere kosten voor de directie, is Teams Phone de toekomst van zakelijke communicatie.

In het document wordt dieper ingegaan op de voordelen van Teams Phone voor medewerkers, IT-managers en de directie. Medewerkers profiteren van altijd en overal bereikbaar zijn op hetzelfde nummer, eenvoudige conversie van telefoongesprekken naar Teams-vergaderingen en ondersteuning van Copilot, de slimme AI-tool van Microsoft. IT-managers kunnen alle communicatiestromen beheren vanuit één centrale omgeving, terwijl de directie kosten bespaart door geen vaste telefoons meer aan te schaffen en lagere belkosten via de cloud.

Met Teams Phone herkent het systeem automatisch wanneer medewerkers in gesprek zijn of deelnemen aan Teams-vergaderingen, waardoor de beschikbaarheidsstatus automatisch wordt aangepast. Daarnaast biedt Teams Phone functies zoals het afschermen van persoonlijke nummers, opnemen van gesprekken voor compliance doeleinden en ondersteuning van auditlogs en retentiebeleid. Voor een efficiënte en veilige communicatieomgeving.

Wil je meer weten over hoe Teams Phone je bedrijf kan transformeren en optimaliseren? Vul het formulier in en download het document om de voordelen van Teams Phone te ontdekken. Maak vandaag nog de stap naar efficiënte en geïntegreerde zakelijke communicatie met Teams Phone.