2min

In samenwerking met Synology mogen we onze lezers de kans bieden om met een van de zware jongens uit de stal van Synology aan de slag te gaan. Lees snel verder en schrijf je in voor deze unieke kans.

Heb jij veel opslag nodig binnen je organisatie, voor centrale file-opslag of voor het maken van back-ups? Of zoek je wellicht een apparaat waar je de videostreams van tot wel honderden IP-camera’s naartoe kunt wegschrijven, of waarop je met gemak zware video’s op kunt editen? Dan mogen we je samen met Synology een heel mooi voorstel doen.

Je kunt namelijk zonder verplichtingen aan de slag met een Synology HD6500, FS2500 of SA6400. Ben je na een vooraf vastgestelde testperiode overtuigd van de kwaliteiten van het systeem dat je hebt getest, dan kun je hem met niet minder dan 50 procent korting kopen. Zie je toch af van de aankoop, dan halen we de unit gewoon weer op. Er is dus geen enkele verplichting tot koop. Een veel betere deal ga je niet snel vinden.

Wees er dus snel bij en schrijf je vandaag nog in via het formulier hieronder.

Synology testpanel

"*" geeft vereiste velden aan

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spelregels

De Synology HD6500, FS2500 en SA6400 zijn ontwikkeld met een bepaalde doelgroep voor ogen. Vandaar ook dat we ze niet zomaar naar iedereen die interesse heeft kunnen sturen. Het is wel de bedoeling dat ze in een omgeving getest worden waar ze ook daadwerkelijk voor bedoeld zijn. Hieronder sommen we enkele voorwaarden voor deelname op:

  • In het algemeen geldt voor de HD6500 dat deze is gericht op bedrijven met meer dan 100 medewerkers, de FS2500 en SA6400 zijn geschikt voor bedrijven vanaf 50 medewerkers.
  • Belangrijker dan bedrijfsgrootte zijn echter de workloads die erop draaien en het algehele gebruiksdoel. Video editing is voor zowel de HD6500 en FS2500 een belangrijke use-case. Maar ook het streamen van bewakingsbeelden past goed bij deze apparaten. Voor de SA6400 gaat het vooral om het toevoegen van snel schaalbare opslag aan de omgeving. In de beschrijvingen van de apparaten hierboven kun je verder nog de nodige gebruiksdoelen terugvinden.
  • Je krijgt de HD6500, FS2500 of SA6400 een maand ter test aangeboden door Synology. Dat kan uiteraard iets langer zijn, als dat nodig is om een goed oordeel te kunnen vellen, maar niet veel langer. Daarna is het de bedoeling dat we een video maken van de ervaringen met het product (een video testimonial). Ook zullen we er op Techzine een artikel over schrijven.