min

Tags in dit artikel

,

Naar aanleiding van de vele inzendingen na het bericht dat we mensen zochten hebben we 3 nieuwe crewleden aangenomen. Deze personen hebben kennis van zaken, een positieve posthistory, en veel zin om een steentje bij te dragen aan onze communiteit. Deze nieuwe crewleden zitten in een zogenoemde proeftijd. Dit wil zeggen dat ze voor zichzelf kunnen bepalen of het is wat ze ervan verwachtten, maar ook aan onze zijde wat speling om te kijken of ze in het profiel vallen wat wij hadden geschetst. Hieronder onze enthousiaste nieuwe medewerkers op een rijtje:

_GAIA_ is moderator van het subforum Serious Talk. Hij zal hier wat meer interactie proberen te brengen, discussies aandragen enzovoorts. Hij is al een behoorlijke tijd lid, en we denken net als hijzelf dat hij hier een positieve invloed op zal hebben.

-ko- en DirectX gaan zich bezighouden met het plaatsen van nieuwsberichten en het modereren van reacties. Het aantal nieuwsberichten is een belangrijk item op de Frontpage. Daarnaast houden zij controle op de reacties, en voorzien zij deze ook van punten.

Ik wens deze 3 heren namens de hele crew veel plezier en succes. Over een tijd zullen we kijken of deze proeftijd omgezet wordt tot een vaste job. Dit zal automatisch gaan, hier zal geen bericht over verschijnen.