2min

Tags in dit artikel

Introductie

Techzine heeft een tijd geleden een team gestart voor Whatpulse. Whatpulse is een zeer klein programma dat draait op de achtergrond van je computer en dat kijkt hoeveel toetsaanslagen en muisklikken jij maakt. De gebruiker heeft zelf helemaal geen last hiervan, maar kan op deze manier wel strijden tegen veel andere gebruikers.

Het team van Techzine bestaat uit zeer veel man die proberen samen zo hoog mogelijk met het team uit te komen. De bedoeling van het programma is ook gewoon dat men normaal typt en op deze manier probeert een bijdrage te leveren aan het team, dit zodat het gehele team zo hoog mogelijk in de rankings kan komen.

Wil je ook mee doen?

Wij vinden het altijd heel erg leuk wanneer er nieuwe mensen in het team komen. Doordat er steeds nieuwe mensen bij komen in het team van Techzine krijgen wij ook steeds meer toetsaanslagen en muisklikken erbij, hierdoor zal ons team steeds meer stijgen. Op deze manier kunnen wij met z’n allen proberen om zo hoog mogelijk uit te komen.

Als jij ook graag mee wilt doen hieraan kun je eens een kijkje nemen in het speciale topic hiervoor. In dit topic staat precies uitgelegd hoe je jezelf kunt aanmelden om ons mee te helpen! Voor vragen kun je daar ook altijd terecht.

Megaflush! Heh, een megadoorspoeling? Natuurlijk!

Vijf december 2007 houdt het Whatpulse-team van Techzine weer een megaflush. Een dergelijke megaflush is in het leven geroepen om in één keer zeer veel plaatsen te stijgen. De bedoeling is om een tijd lang te wachten met het pulsen (versturen) van je opgespaarde toetsaanslagen en muisklikken. Vervolgens zullen deze allemaal tegelijk verstuurd worden zodat we in één keer veel plaatsen stijgen.
Het meedoen aan een dergelijke megaflush is echter niet verplicht, iedereen mag zelf weten of hij of zij mee doet of niet.