1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Je Samsung-telefoon wissen, het scherm ontgrendele

Oproeplogboeken

Via de optie oproeplogboeken is het mogelijk om een overzicht te downloaden van gesprekken die zijn gevoerd met je toestel. Alle gesprekken van de afgelopen week worden gedownload en er wordt een overzicht van weergegeven.

Mijn mobiel apparaat wissen

Via deze optie is het mogelijk om bepaalde gegevens van je telefoon op afstand te wissen. Hierbij heb je drie opties; je kunt:

  • De fabrieksinstellingen van het mobiele apparaat herstellen
  • Het externe geheugen wissen
  • De simkaart wissen.

Voordat gegevens gewist kunnen worden, moet de gebruiker de algemene voorwaarden accepteren. Als de gebruiker alles wil wissen, dan is het belangrijk om in eerste instantie het externe geheugen en de simkaart te wissen en als laatste pas het het interne geheugen te wissen door middel van fabrieksinstellingen herstellen.

Wanneer eerst de fabrieksinstellingen hersteld zijn, is het later namelijk niet meer mogelijk om de simkaart en/of het externe geheugen te wissen, omdat ook de Samsung-account verwijderd wordt.

Mijn scherm ontgrendelen

Via de mijn scherm ontgrendelen-optie is het mogelijk om het scherm te ontgrendelen wanneer dat beveiligd is met een wachtwoord of patroon. Deze functie kan gebruikt worden wanneer de gebruiker niet meer in zijn eigen telefoon kan omdat hij of zij onverhoopt het wachtwoord is vergeten.