1 min

Zoho heeft nieuwe tooling toegevoegd aan Zoho Desk in het klantenserviceplatform. De nieuwe tools moeten klantenserviceteams binnen bedrijven helpen bij betere dienstverlening en het sneller bereiken van zakelijke doelen.

De softwareleverancier heeft aan Zoho Desk onder meer de functionaliteit Blended Conversations toegevoegd. Met deze functionaliteit kunnen klantenservice agents de meerderheid van hun handmatige en transactionele taken aan bots overlaten. Wel blijven zij hierbij in controle van de totale dienstverlening aan klanten.

Deze automatisering stelt bedrijven ook in staat zonder externe hulp hun conversationele dienstverlening te vergroten, de productiviteit van agents te vergroten, zonder dat daarbij op kwaliteit wordt ingeboet.

Samensmelting van andere diensten

Blended Conversations is eigenlijk een samenvoeging van twee andere nieuwe diensten voor Zoho Desk; het Zoho Instant Messaging (IM) Framework en Guided Conversations. Zoho Instant Messaging (IM) Framework helpt bedrijven met de integratie van bekende messagingdiensten als WhatsApp, Telegram, Line, WeChat, Messenger en Instagram.

De functionaliteit van Guided Conversations, een low-code builder voor self-service-ervaringen, helpt medewerkers met het bouwen van self-service flows. Deze flows moeten klanten helpen met hun ‘customer journey’ en hen snel en veilig hun relatie met bedrijven te beheren. Ook biedt deze tooling klantenteams meer samenwerking en integratie met andere marketing-applicaties van Zoho. Denk daarbij aan het CX-platform Zoho CRM Plus.

Tip: Zoho breidt uit in Nederland om groei te versnellen