Tim Cook heeft in een lang interview met Charlie Rose aangegeven dat er bij Apple gewerkt wordt aan producten waarover nog geen geruchten zijn verschenen. Cook lijkt daarmee aan te duiden dat Apple meer markten zal betreden.

Met de Apple Watch gaat Apple zich wagen aan de markt voor horloges, maar het lijkt erop dat er de komende jaren nog meer nieuwe markten worden betreden. "We werken aan producten waarvan niemand nog iets weet. Er zijn zelfs nog geen geruchten over verschenen."

Natuurlijk gaf Cook geen details over deze nieuwe markten en zodoende kunnen we ons alvast opmaken voor een nieuwe heksenjacht. Apple staat erom bekend dat het zelf als eerste geruchten verspreidt om interesse te wekken. Dat gebeurt doorgaans pas als de ontwikkeling al redelijk gevorderd is.

Wellicht toch een hint: in het interview geeft Cook aan dat de televisiemarkt wat hem betreft is blijven vastzitten in de jaren ’70. Cook meldt dat Apple interesse heeft in deze markt, maar dat er ook veel andere gebieden zijn waar Apple verbeteringen zou willen doorvoeren.