Stay tuned, abonneer!

Sony gaat binnenkort een applicatie uitbrengen voor de iPhone en voor Android, met deze applicatie kan je onder meer zien wie er allemaal aan het gamen zijn en welke spellen zij spelen. Daarnaast zijn er nog enkele andere mogelijkheden maar de bedoeling is dat deze applicatie vooral in de toekomst veel meer mogelijkheden gaat bieden aan Playstation gamers.

Met de Playstation App kan je ook de behaalde PlayStation-trophies bekijken en je hebt ook toegang tot de PlayStation Blog, in deze Blog kun je ondermeer nieuwe informatie vinden over games en over andere aankondigingen van Sony. Ook kan je deze informatie delen via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of per e-mail. Sony heeft tevens laten weten dat er nog ‘veel meer features’ zullen volgen in de maanden na de release.

De applicatie is voor de iPhones en iPod Touch-apparaten met iOS 4.0 of hoger beschikbaar en voor Android toestellen is de applicatie beschikbaar vanaf versie 1.6. De applicatie is binnenkort te downloaden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italie en in Nederland. In de toekomst zullen er nog veel versies van deze applicatie volgen, waaronder die voor de andere landen binnen Europa. De eerste versie van Sony’s applicatie zal voor de kerst beschikbaar zijn.