Abonneer je gratis op Techzine!

HP introduceert twee modellen kleureninkjetprinters: de HP Deskjet 6122 en de HP Deskjet 6127. Vanwege hun hoge snelheid, professionele printkwaliteit en productieverhogende eigenschappen zijn de printers perfect voor kleine bedrijven en kantoren aan huis.

De HP Deskjets zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van bureauprofessionals. De HP Deskjet 6122 en 6127 printen rapporten, presentaties en andere professionele documenten met een snelheid van twintig pagina’s per minuut in zwart en dertien pagina’s per minuut in kleur. De exceptionele printkwaliteit is te danken aan de mogelijkheid tot 4800 x 1200 geoptimaliseerde dpi(1) te printen op premium fotopapier en het gebruik van HP’s Photoret III precisietechnologie. De HP Deskjet 6122 en 6127 printen rapporten, presentaties en andere professionele documenten met een snelheid van twintig pagina’s per minuut in zwart en dertien pagina’s per minuut in kleur.

Beide HP Deskjets hebben een efficiënt papiergebruik door een verscheidenheid aan geavanceerde kenmerken. De printers beschikken standaard over een accessoire waarmee dubbelzijdig kan worden geprint. Een tweede papierlade is optioneel, waardoor een capaciteit van in totaal 400 vel papier ontstaat. Daarnaast hebben de printers een sensor die automatisch de papiersoort in de lade herkent, waardoor de beste resultaten worden bereikt op standaard-, foto- en transparant papier.

De HP Deskjets 6122 en 6127 zijn erg gebruiksvriendelijk. Gebruikers kunnen met één druk op de knop een printtaak afbreken en ze worden automatisch gewaarschuwd wanneer de inkt bijna op is. De HP Deskjet 6122 heeft zowel een USB-aansluiting als een parallelle aansluiting. Daarnaast kan hij gemakkelijk worden geïntegreerd in een netwerk met de optionele HP Jetdirect (ook draadloos verkrijgbaar).

De HP Deskjet 6127 biedt naast een standaard USB-aansluiting de mogelijkheid gebruik te maken van ingebouwd ethernet, waardoor vier gebruikers de printer in een netwerk kunnen delen. Hiermee is de HP Deskjet 6127 een ideale en betaalbare oplossing voor kleine bedrijven die willen investeren in een snelle printer van hoge kwaliteit.

De consumentenprijzen inclusief BTW zijn respectievelijk € 229,- voor de HP Deskjet 6122 en € 329,- voor de HP Deskjet 6127.