Abonneer je gratis op Techzine!

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, stelt de Cambridge SoundWorks® MegaWorks® THX® 2.1 250D- en MegaWorks THX 5.1 550-luidsprekersystemen voor. Deze krachtige nieuwe systemen werden ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Cambridge SoundWorks, een autoriteit op het gebied van luidsprekers voor hifi en thuisbioscopen en sinds 1999 deel uitmakend van Creative Labs, volgens de hoogste normen die gelden voor alle MegaWorks uit het Creative luidsprekerassortiment.

Het MegaWorks THX 2.1 250D-luidsprekersysteem werd speciaal ontworpen om toegewijde muziekliefhebbers een natuurgetrouwe, digitale audio-ervaring te bieden. Met maar liefst 300 watt burst-vermogen, een uitzonderlijke signaal-ruisverhouding van 99dB, en uiterst fijne 24-bits / 96 kHz DAC’s geeft dit systeem een ronduit schitterende respons en een hyperrealistische audio-weergave. De houten subwoofer heeft een krachtige, long-throw, 8-inch driver die muziek de nodige subsonische basis geeft.

De magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers kunnen aan de muur worden bevestigd en beschikken over ultragevoelige 3.5-inch drivers en uiterst robuuste, zeldzame aardmetalen magneten voor een glasheldere hifi-weergave. Twee analoge en een S/PDIF-digitale input ondersteunen de aansluiting op een breed scala van audiobronnen, terwijl een multifunctionele afstandbediening het systeem extra gebruiksgemak geeft.