min

Tags in dit artikel

, ,

Maxdata, Europees top 10-producent van IT-hardware, introduceert twee nieuwe notebooks in de succesvolle Vision-lijn: de Maxdata Vision 4000T en de Maxdata Vision 4000X. Deze technologisch vooruitstrevende notebooks op basis van Intel Pentium 4 Mobile- of Intel Celeron Mobile-processors zijn voorzien van een interne modem- en netwerkkaart, zodat zowel op kantoor als thuis eenvoudig contact kan worden gelegd met een netwerk of internet. Uiteraard kunnen deze notebooks worden uitgerust met draadloze netwerkoplossingen uit het Maxdata-accessoireprogramma.

De nieuwe Vision-notebooks kenmerken zich door hun hoge uitrustingsniveau, beeldkwaliteit en uitgebreide mogelijkheden. Wat betreft technologie zijn beide notebooks identiek, met dit verschil dat de Vision 4000T is voorzien van een 14,1-inch XGA-scherm en de Vision 4000X beschikt over een 15,1-inch XGA-scherm. Met een aanbevolen resolutie van 1280 x 1024 pixels en een weergave van 16,7 miljoen kleuren garanderen deze beeldschermen heldere, natuurgetrouwe beelden.

De Vision 4000T en Vision 4000X worden geleverd volgens het Built-To-Order-principe (BTO). Dit concept houdt in dat Maxdata via de dealer binnen vijf dagen een op maat gemaakte pc of notebook levert. De klant kan zelf bepalen welke componenten in de notebook worden opgenomen. De notebooks zijn standaard uitgerust met Intel Pentium 4 Mobile-processoren van maximaal 1,7 GHz of Intel Celeron Mobile-processoren van maximaal 1,4 GHz, voorzien van 256 KB cache. Beide notebooks beschikken over een 56K V.90 Standard-modem, 10/100 MBit LAN en beveiligingsmogelijkheden d.m.v. een Kensington-slot. Verder kunnen ze voorzien worden van een combo-drive: 24x CD, 8x DVD, 8x write en 8x rewrite.

De beschikbaarheid van een groot aantal poorten, zoals een parallelle, twee USB 2.0-poorten, een Firewire- en S-Video Out-poort, zorgen ervoor dat deze notebooks zeer breed inzetbaar zijn. De nieuwe notebooks zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde Maxdata-dealers. De Vision 4000T is verkrijgbaar vanaf 1.349,- euro (inclusief BTW) en de Vision 4000X vanaf 1.379,- euro (inclusief BTW). Beide notebooks worden geleverd met een tweejaars ‘collection, repair & return’-garantie, waarvan het eerste jaar met de unieke 72-uurs service. De garantie is uitbreidbaar naar twee jaar 72-uurs service.