Abonneer je gratis op Techzine!

D-Link breidt haar AirPlus-productreeks uit met de DI-714P+. Deze nieuwe draadloze router is de opvolger van de succesvolle en positief geteste DI-718P. De DI-714P+ is uitgerust met een ingebouwd access point dat geschikt is voor de 802.11b-standaard een data verzendt met snelheden tot 22Mbps. Verder heeft deze draadloze router een ingebouwde 4-poort switch voor de verbinding met vaste apparatuur en een printserver voor gezamenlijk gebruik van printers.

De draadloze breedbandrouter DL-714P+ komt tegemoet aan alle behoeften van kleinere bedrijven en publieke plaatsen als cafés, hotels en luchthavens waar veel mensen komen die online-verbindingen willen. Met de ingebouwde 4-poort switch, printserver en access point verbindt de nieuwe router niet alleen de nieuwste computers met netwerken, maar biedt het ook uitgebreide mogelijkheden om gezamenlijk bronnen als internettoegang, bestanden en printers te benutten. De verbinding wordt draadloos tot stand gebracht via het access point of via één van de vier Fast Ethernet-poorten.

Deze breedbandrouter is geschikt voor de 802.11b-standaard en realiseert draadloze datacommunicatie met snelheden tot 22Mbps. De beveiliging tegen ongewenste indringers is gegarandeerd door een NAT-firewall, ondersteuning voor VPN pass-through en 256 WEP-encryptie.