Abonneer je gratis op Techzine!

Palm introduceert de Tungsten C. Deze handheld heeft ingebouwde 802.11.b draadloze connectiviteit. Verder heeft deze nieuwe Palm 64 MB geheugen, een 400 MHz Intel XScale processor een 320 x 320 TFT scherm. De Palm Tungsten C is uitgerust met een toetsenbord en beschikt net als de andere Tungsten modellen over een 5-wegnavigatieknop waarmee je de pda met één hand kunt bedienen. Dankzij de dual-expansion technologie van Palm kun je de Tungsten C uitbreiden. Naast het Expansion Slot voor SD Cards, SDIO en MultiMediaCards is de nieuwe Palm pda ook uitgerust met de Universal Connector voor aanvullende hardware.

De dual-expansion technologie laat gebruikers toe om onderweg back-ups te maken, nieuwe software, zakelijke toepassingen of geheugen toe te voegen en randapparatuur aan te sluiten zoals een toetsenbord, een GPS-ontvanger of een Microsoft PowerPoint projector.

Voor e-mailverkeer beschikt de Tungsten C over VersaMail 2.5 en voor het bewerken van Microsoft Word, Excel of PowerPoint compatibele documenten heeft hij DataViz Documents To Go 5.1 aan boord.