Abonneer je gratis op Techzine!

Drie jaar geleden bracht ViewSonic voor het eerst zijn VX series op de markt. Deze LCD-schermen werden een echt succesverhaal dankzij innoverend design en vooruitlopende technologie. Vandaag wordt de VX-serie opnieuw uitgevonden met een volledig nieuw ontwerpconcept. De nieuwe modellen zijn zowel bestemd voor thuis als op het werk. De schermen zijn beschikbaar in 15" en 17". Een 19"-versie zal er later deze zomer aan toegevoegd worden.

Het gebruik van LCD-schermen is tegenwoordig haast standaard geworden. Bijna niemand neemt nog genoegen met de zware, onaantrekkelijke CRT-schermen. De nieuwe VX Series van ViewSonic werden speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan deze groeiende trend. De nieuwe LCD-schermen stralen een eenvoudige elegantie uit die perfect combineerbaar is met de inrichting van elk huis of kantoor. Het dunne scherm heeft licht geronde hoeken en staat op een stevige doch esthetisch vormgegeven voet.

Elk model levert bovendien een uitstekende helderheid, goed contrast, kijkhoeken en snelle antwoordtijden zoals we dat van ViewSonic gewend zijn. Met name de 17" & 19" versies doorstaan de vergelijking met professionele modellen perfect. Onderstaande tabel bevat alle details.

De PC- en Mac-compatibele LCD-schermen VX510 (15" ) en VX710 (17" ) zijn nu beschikbaar bij gespecialiseerde dealers voor de adviesprijs van 413 E incl. BTW (15" ) en 507E incl. BTW (17" ). ViewSonic biedt drie jaar waarborg voor deze modellen, inclusief inruilservice.

Afbeeldingen:
VX510
VX715
VX910