Abonneer je gratis op Techzine!

Onze eerste gadget is totaal nutteloos en zal ook slechts een zéér beperkte doelgroep aanspreken. Een handtas met diskettes op, ik zie er nog niet veel vrouwen mee rondlopen. De tweede is het populaire bordspel monopoly, een versie voor de gamers onder ons. De derde gadget is de meest nuttige, het is een apparaat waarmee je alle soorten audio en video in gelijk welk formaat kan omzetten naar een formaat die compatibel is met de iPod.

Het is een beetje laat, maar mocht je toch nog een cadeau zoeken voor je vriendin, en ben je een echte freak dan is dit misschien wel iets. Deze handtas is naar mijn bescheiden mening echt lelijk, maar voor de computeraars kan hij misschien in de smaak vallen. Hij is helemaal bezet met diskettes, en ook aan de binnenkant domineert het oude opslagsysteem. Voor de creatievelingen onder ons, met wat fantasie, wat lijm en een aantal oude floppydisks kan je zelf aan de slag. De enige vraag die je je dan nog kan stellen is of je vriendin het wel zal appreciëren.

Gezelschapsspelletjes, de naam geeft al aan dat ze dienen om samen met anderen een leuke tijd door te brengen. Tegenwoordig zijn de meesten eerder geneigd om min of meer associaal muziek te luisteren of digitale spelletjes te spelen. Hiervoor is deze speciale monopoly ontworpen. De populaire loodgieter Mario speelt hierin de hoofdrol. Momenteel bestaat hij enkel in het Engels, en kost hij zo´n 35 euro.

De iPod zal nog eventjes populair blijven, en dus blijven de gadgets maar komen. Met de One-Touch Any-Media iPod Uploader kan je alle media die je maar kan bedenken omzetten naar een formaat voor de iPod en deze kan onmiddellijk overgezet worden naar de mp3-speler. Vinyls, cassettebandjes, video´s, dvd´s, verzin het maar. Alle soorten kabeltjes worden erbij geleverd. Je betaalt voor deze gadget 160 dollar, maar je krijgt er wel iets voor terug.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.