1 min

Tags in dit artikel

, ,

Apple heeft zojuist de tweede software-update voor de iPhone 2.0-software vrijgegeven. De update komt ongeveer twee weken na de eerste update voor de iPhone 2.0-software.

De update tilt het versienummer van de iPhone 2.0-software naar 2.0.2 en bevat volgens de release notes voornamelijk bugfixes, vermoedelijk ter verbetering van de performance en stabiliteit. Hoewel onlangs bekend werd dat Apple aan een software-matige oplossing voor de ondermaatse 3G-dekking werkt, is niet bekend of deze al in de iPhone 2.0.2-update verwerkt zit.

De update is 248.7 MB groot en is daarmee ongeveer even groot als de eerste kleine-update voor de iPhone 2.0-software die twee weken terug geïntroduceerd werd. Updaten kan uitsluitend via iTunes door handmatig op software-updates te controleren of te wachten tot dit automatisch wordt gedaan.

Apple werkt ook nog steeds aan de grote update voor de 2.0-software waarvan afgelopen weekend de vierde bèta beschikbaar werd gesteld. Deze release zal vermoedelijk ook nieuwe functies introduceren, welke dat zijn is nog niet helemaal duidelijk.