min

Tags in dit artikel

Belkin heeft de Apple-producten altijd al erg goed ondersteund, of het nu ging om de Mac’s, iPod’s of andere producten. Het laatste product van Belkin richt zich op de mensen die overstappen van de pc naar de Mac. De Switch-to-Mac zal ervoor moeten zorgen dat deze overstap goed zal verlopen.

Belkin weet dat er niets erger is dan het overplaatsen van folders en andere bestanden naar een nieuwe computer en deze vervolgens ook allemaal weer goed moeten plaatsen. Wanneer je overstapt naar een nieuwe computer, is dit iets wat je gegarandeerd tegen zult komen. De Switch-to-Mac-kabel is ontworpen om deze problemen volledig uit de wereld te helpen.

De Switch-to-Mac-kabel wordt aangesloten op USB 2.0-poorten van beide apparaten en wordt geleverd met de software Migration Assistant. Dit stukje software moet de gebruiker helpen om bestanden, instellingen en voorkeuren over te zetten van de pc naar de Mac. Uit het persbericht blijkt echter dat de software waarschijnlijk gelimiteerd is tot de standaardfolders, iets wat voor sommige mensen wellicht een tegenslag is.

Voor een prijs van 34,99 euro is het wellicht de moeite waard om deze software jou een hele hoop werk en tijd te laten besparen. De kabel inclusief de software kan vanaf heden al gekocht worden in de Verenigde Staten en zal vanaf februari 2009 wereldwijd verkrijgbaar zijn.