1 min

Tags in dit artikel

, ,

Op een Bethesda persconferentie in Londen is maandag een nieuw spel aangekondigd in de Fallout-serie. Het spel gaat Fallout New Vegas heten en moet volgend jaar uitkomen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Pete Hines van Bethesda kondigde het spel aan en gaf daarbij de informatie dat Obsidian Entertainment het spel zal gaan ontwikkelen. "Het is geen vervolg op Fallout 3", zegt Hines, het is gewoon een nieuw Fallout spel in dat universum." Ook liet Hines weten dat de game dezelfde RPG-ervaring moet bieden als Fallout 3. Op meer informatie over de nieuwe game moet nog worden gewacht.

Fallout 3 werd bij het publiek en de pers met open armen ontvangen. Na grote tijd weer een spel uit het Fallout universum, en nu zelfs nog een tweede. Fallout 3 was een spel dat zich afspeelde in een post-apocalyptische wereld. Of Obsidian Entertainment een spel weet neer te zetten dat aan Fallout 3 kan tippen is nog de vraag. Obsidian Entertainment is vooral bekend van: Star Wars: Knight of the Old Republic II: The Sith Lords.