1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Rockstar geeft op de officiële site antwoord op een aantal reacties van de lezers. Uit een van de antwoorden is af te leiden dat AGENT al in 2010 moet uitkomen. AGENT zal exclusief voor de PlayStation 3 uitkomen.

Dat AGENT in 2010 komt is af te leiden uit de volgende reactie van Rockstar zelf: "We waarderen het enthousiasme van de PlayStation 3-eigenaren en geloof ons, we weten waarom. Daarom werken we hard aan een line-up van PlayStation 3-spellen voor 2010, waarvan we weten dat jullie erg enthousiast zijn om die te spelen. Onder andere Red Dead Redemption, Max Payne 3 en de PlayStation 3-exclusive AGENT, wat een splinternieuwe titel is van Rockstar North, de makers van de Grand Theft Auto-serie. En er is nog meer om aan te kondigen. Alweer bedankt voor je geduld en blijf alstublieft bij ons."

AGENT werd op de E3 van dit jaar aangekondigd, maar over het spel is nog niet veel bekend. Wel was er al vanaf de aankondiging duidelijk dat het om een exclusief spel voor de PS3 ging, het spel werd namelijk aangekondigd tijdens de persconferentie van Sony. Het spel zal zich in de jaren 70 afspelen en draaien om spionage.