Hyves-abonnement biedt gratis bellen en sms’en

Abonneer je gratis op Techzine!

Sociaal netwerk Hyves heeft aangekondigd dat het zijn diensten uitbreidt met diensten voor de mobiele telefoon onder de naam Hyves Mobile. Met het abonnement kunnen mensen met een Hyves-abonnement gratis bellen en sms’en naar andere mensen met eenzelfde abonnement.

In samenwerking met T-Mobile gaat het abonnement vanaf vandaag in de verkoop. Naast de mogelijkheid om gratis te bellen en sms’en worden klanten ook voorzien van onbeperkte toegang tot mobiel internet. Het gratis bellen en sms’en is overigens beperkt tot duizend minuten of evenzoveel sms’jes per maand.

Hyves heeft aangegeven dat het een groot voordeel heeft tegenover andere telecomaanbieders, namelijk dat er geadverteerd kan worden op de eigen website, wat een groot deel van de kosten zal schelen. Naast advertenties wordt er op Hyves-profielen ook duidelijk aangegeven wie er belt met een Hyves Mobile-abonnement, om op deze manier anderen te stimuleren.

Het Hyves Mobile-abonnement kost 8,75 euro per maand, maar om naar mensen zonder Hyves Mobile-abonnement te communiceren is een bundel van minimaal 10 euro nodig.