Abonneer je gratis op Techzine!

Het eerste toestel wat Motorola waarschijnlijk onder de vleugel van Google zal gaan uitbrengen is de Motorola Droid HD en moet het nieuwe high-end toestel worden van Motorola en dus ook het paradepaardje. Het toestel krijgt maar liefst een 4,5 inch-scherm met een resolutie van waarschijnlijk 1280×720, waarmee een zeer hoge pixeldichtheid wordt behaald.

De nieuwe uitgelekte foto’s die we op Engadget vonden laten een groot, plat zwart toestel zien. Het toestel zou volgens de bron beschikken over een TI OMAP 4430 1GHz dual-core CPU, 1GB aan RAM-geheugen, een 8 Megapixel camera aan de achterzijde en een micro-USB en -HDMI poort.De camera zou ook in staat zijn om in FullHD video’s op te nemen.

Het toestel heeft met deze specificaties veel weg van de Samsung Galaxy S II, welke een zeer groot succes is. Qua dikte verschillen de toestellen slechts een paar millimeter. De Motorola Droid HD zal echter wel 0,2 inch groter zijn dan de Galaxy S II.

De grote vraag die voorlopig nog even open blijft staan is of deze smartphone op de markt verschijnt met Android Gingerbread of meteen wordt voorzien van Ice Cream Sandwich. De lanceerdatum van het toestel is nog steeds onduidelijk.