Google stelt release Nexus Q uit

Abonneer je gratis op Techzine!

Google heeft de release van de Nexus Q uitgesteld. De zoekgigant heeft laten weten gehoor te geven aan zijn gebruikers. Deze klaagden namelijk over te weinig features voor een prijs van 300 dollar.

Google heeft iedereen die het model in de pre-order heeft gekocht op de hoogte gesteld van deze beslissing. In deze mail laat Google weten dat het de release van de mediaspeler uitstelt om zo meer features te kunnen bieden. De mensen die het apparaat in pre-order hebben staan, zullen de Nexus Q nu gratis ontvangen.

Gebruikers zouden niet tevreden over het aantal geboden opties op de mediaspeler voor een prijs van 300 dollar. Google heeft daarom besloten de featureset uit te gaan breiden. Wat er veranderd zal worden, is niet bekendgemaakt door Google. Verwacht wordt is dat Google een eigen interface aan het apparaat toe zal voegen. Momenteel is er een smartphone of tablet nodig om de Q aan te sturen. De Nexus Q is momenteel niet meer te bestellen uit de Play-store van Google, gezien de eerste voorraad uitverkocht is.