‘Samsung Galaxy S IV krijgt onbreekbaar scherm’

Abonneer je gratis op Techzine!

Samsung lijkt een nieuwe behoefte van smartphonegebruikers gevonden te hebben waaraan het mogelijk zou kunnen voldoen. Volgens nieuwe geruchten krijgt de volgende Galaxy S-telefoon een scherm dat onbreekbaar zou zijn.

Het is je misschien persoonlijk gebeurd, of bij iemand in je directe omgeving. De meesten van ons hebben het toch in ieder geval wel eens gezien: een smartphone met een scherm vol breuken. De meeste smartphones kunnen wel tegen een stootje, maar als het dan mis gaat bij een val, dan gaat het ook goed mis en dat resulteert in een scherm dat nog wel werkt, maar vol breuken zit.

Het volgende vlaggenschip van Samsung zou volgens geruchten afrekenen met deze problemen met een 1080p-scherm dat de concurrentie ook qua pixeldichtheid de loef af zou steken, maar misschien nog wel belangrijker is dat het onbreekbaar zou zijn.

Het nieuws over het onbreekbare scherm in de Galaxy S IV is afkomstig van Reuters, doorgaans een betrouwbare bron. Reuters baseert zich op een rapport van een analist van UBS, die ook meldt dat de Galaxy S IV verwacht kan worden in april van volgend jaar. Ondanks de betrouwbaarheid van Reuters moet dit nieuws nog altijd als een gerucht gezien worden, ook Reuters kan er wel eens naast zitten.