BlackBerry’s CEO John Chen heeft de iPhone van Apple op de hak genomen. Chen vindt de accuduur van iPhones niet om over naar huis te schrijven en noemt eigenaars van deze smartphones dan ook muurknuffelaars omdat ze vaak het stopcontact moeten opzoeken.

Een van de sterke punten van BlackBerry is de accuduur van smartphones en dat is iets dat Chen graag benadrukt. Chen deed zijn uitspraken naar aanleiding van een vraag naar de groeiende populariteit van Apple’s smartphones.

"Ik noem jullie muurknuffelaars," zo antwoordde Chen kort maar krachtig op een opmerking van een journalist tijdens de Oasis Montgomery Conference. De accu van iPhones loopt volgens Chen vrij snel leeg, waardoor gebruikers snel op zoek moeten gaan naar een stopcontact.

Ook werd gevraagd waarom Chen heeft besloten om Silver Lake Partners te verlaten en CEO van BlackBerry te worden. "Ik wilde graag iets doen waarbij ik elke dag wakker kon worden en me dan zorgen kon maken. Ik heb mijn droom vervuld," die opmerking leverde een hoop gelach op.