1 min

Tags in dit artikel

Installatie

De installatie is vrij simpel. Voor eerste gebruik zorg je dat de batterij volledig opgeladen is. Daarna is het een kwestie van de dongle inpluggen in je mediacenter, laptop of andere apparatuur die wordt ondersteunt. Vervolgens schuif je de switch aan de linkerzijkant van het keyboard op ‘aan’ en je hebt binnen enkele seconden verbinding. Bij de eerste keer van ingebruikname duurt de installatie van de dongle natuurlijk wat langer omdat eenmalig de bijbehorende stuurprogramma’s geïnstalleerd moeten worden. Je hebt geen aparte software nodig, Windows pakt standaard stuurprogramma’s voor muis en toetsenbord. Al met al gaat het allemaal vrij snel.


Mocht je meerdere apparatuur gebruiken op 2.4 GHz en je hebt last van interferentie kun je eventueel nog handmatig een ander kanaal selecteren door de Fn(functie)-toets samen met de RF (F1) –toets 10 seconden ingedrukt te houden. Het RF-lampje zal langzaam gaan knipperen en op dat moment laat je de toetsen los waarop het RF-lampje weer snel gaat knipperen en daarna vervolgens weer langzaam, het kanaal is nu veranderd.

Wij hebben het keyboard succesvol getest op een laptop met Windows 7, een mediacenter met Windows 7 en een Wii (internetkanaal).