min

Tags in dit artikel

,

Conclusie

De MSI N560GTX Ti is een mooie toevoeging voor het mid-range segment. De concurrerende HD6870 van AMD moet het op vele vlakken af laten weten in de strijd met de N560GTX Ti, ook qua overklokprestaties weet de HD6870 niet in de buurt te blijven. Toch doet de N560GTX Ti het niet bijzonder goed qua overklok-resultaten, als we kijken naar andere kaarten van nVidia, die vaak toch wel een stukje extra willen overklokken. Maar we moeten er natuurlijk wel rekening mee houden dat deze videokaart standaard al overklokt is door MSI en dat de resultaten sowieso al zeer goed zijn.

De Twin Frozr II-koeling van MSI lijkt onder handen genomen te zijn wat betreft het geluidsniveau, de koeling maakt veel minder geluid dan die van oudere videokaarten. MSI mag zichzelf in de handen knijpen met zo’n sublieme koeloplossing als deze.

Met ongeveer een zelfde prijs als de HD6870 blijkt de N560GTX Ti dan ook overduidelijk de betere keuze. Het enige nadeel van deze kaart, ook ten opzichte van de HD6870, is dat er ondanks ondersteuning voor de DisplayPort-interface geen desbetreffende poort aanwezig is.
10.0
  • Twin Frozr II-koeling blijft geweldig en is nu ook stiller;
  • stevige prestaties;
  • duidelijk sneller dan qua prijs concurrerende HD6870.
  • afwezigheid van DisplayPort-aansluiting, ondanks ondersteuning.