2min

Verpakking, inhoud en specificaties

Verpakking


Evenals zijn grote broer de Galaxy Tab 10.1 is de Tab 7.7 verpakt in een witte doos. De bovenkant is voorzien van zowel de voor- als achterzijde van de tablet. Vanzelfsprekend vermeldt Samsung prominent in zilveren, glanzende letters dat het om de Galaxy Tab 7.7 gaat. Daarnaast staat er op de bovenkant de opslagcapaciteit van 16 GB vermeld. Ten slotte zweven er een aantal icoontjes van diverse vooraf geïnstalleerde applicaties op de verpakking, zoals Android Market, Google Maps, Social Hub en Game Hub.

Op de verpakking van de Galaxy Tab 10.1 werd de tablet nog horizontaal op de bovenkant afgedrukt. Bij de Galaxy Tab 7.7 is de tablet verticaal afgedrukt. Waarom Samsung dat gedaan heeft zal ik verderop in de review beschrijven.


Op de achterzijde van de doos zijn een aantal specificaties van de Galaxy Tab 7.7 terug te vinden, zoals het WXGA Super AMOLED Plus scherm, de 1,4 GHz dual-core processor en de cameraspecificaties. Opvallend genoeg maakt Samsung geen vermelding van de mogelijkheid om de opslagcapaciteit te vergroten middels een micro-SD-kaart terwijl dit wel mogelijk is. Wel is duidelijk te zien dat het om een 3G-model gaat.

Inhoud


Bij het openen van de doos zien we allereerst de tablet verschijnen. Evenals bij de Galaxy Tab 10.1 kent de doos een flap die je kunt omslaan om de rest van de inhoud te bekijken.

Als we de flap openslaan zien we allereerst de twee losse onderdelen die tezamen de adapter vormen. Vervolgens zien we een aantal boekwerkjes liggen, namelijk de Nederlandse en Engelse versie van de snelstartgids en het garantiebewijs. Als we deze opzij leggen wordt de rest van de inhoud zichtbaar. Om te beginnen heeft Samsung een USB-kabel toegevoegd. Hiermee kun je de tablet aansluiten op je computer om bestanden over te zetten, of om de tablet op te laden.


Ten slotte heeft Samsung nog een setje in-ear oordopjes toegevoegd aan het pakket inclusief een zakjes met in-ear dopjes van verschillende formaten zodat deze door iedereen prettig zijn te gebruiken. Aan de oordopjes is tevens een kleine afstandsbediening toegevoegd waarmee je het volume kunt regelen en op pauze/play kunt drukken.

Specificaties


Model
Merk Samsung
Type Galaxy Tab 7.7
Processor
Processortype Samsung S5PV310 Exynos 4210
Kloksnelheid processor 1,4 GHz.
Software
Besturingssysteem Android 3.2 (Honeycomb) met Samsung TouchWiz UX
Extra software
  • Samsung Hub
  • Google Mobile Service
  • Mobile Office
Opslag
Interne opslag 16 GB, uitbreidbaar tot 32 GB met micro-SD-kaart
Externe opslag
RAM 1 GB
Scherm
Scherm 7.67" Super AMOLED Plus
Scherm resolutie 1280 x 800 pixels
Connectiviteit
Bedraad 30-pin dock, 3,5 mm audio jack
WiFi 802.11 a/b/g/n
GPS ja
Bluetooth Ja, v3.0
Telefoonnetwerken 2G, 3G
Audio Ingebouwde stereo speaker, 3,5 mm audio jack
Accu
Batterij 5100 mAh
Accuduur 10 uur
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 196.7 x 133 x 7.89 mm (LxBxD)
Gewicht 340 g (incl. batterij)
Kleuren Zilver/grijs