2min

Tags in dit artikel

, ,

Verpakking, inhoud, specificaties

Verpakking


‘Ultra-thin. Ultra-smart.’ Daarmee wil Toshiba de aandacht van de consumenten trekken, maar waarom er dan is gekozen om de tablet te leveren in een zwarte doos is voor mij dan weer de vraag. Dit had natuurlijk heel stijlvol uit kunnen pakken, ware het niet dat de AT200 ook van een zwarte bezel is voorzien. De afbeelding van de tablet zelf gaat daardoor deels op in het zwart van de doos en springt op deze manier niet direct in het oog. Toshiba heeft wellicht gedacht dat de verschillende aansluitmogelijkheden en een dikte van slechts 7,7 millimeter de consument wel zou overtuigen.



Verder zien we nog een aantal icoontjes en specificaties terug, waar de Product Design Award 2012 de meest opvallende is. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. Op de overige zijden staat opnieuw de tablet afgebeeld in opnieuw niet al te overtuigende posities.

Inhoud


Qua meegeleverde accessoires zijn we ook een beetje teleurgesteld in Toshiba. Eerst worden we lekker gemaakt met al die extra aansluitingen, maar vinden we alleen een acculader met netstroom adapter en een flinke handleiding terug in de doos. De koper met dus zelf nog een micro-USB, micro-HDMI kabel, een headset en een microSD-kaart aanschaffen. Gezien de prijs van de tablet had er minimaal wel een micro-USB en headset meegeleverd mogen worden.



Specificaties


Model
Merk Toshiba
Type AT200
Processor
Processortype Texas Instruments OMAP 4430
Kloksnelheid processor 1.2 GHz.
Software
Besturingssysteem Android 3.2 (Honeycomb)
Extra software
  • Toshiba Places
  • TuneWiki
  • WaveSecure
  • Write
Opslag
Interne opslag 16 GB
Externe opslag microSD, microSDHC
RAM 1 GB
Scherm
Scherm 10,1" LCD capacitief touchscreen
Scherm resolutie 1280 x 800 pixels
Connectiviteit
Bedraad Micro USB-poort, micro HDMI-poort, 3,5 mm audio jack, SD-kaart
WiFi 802.11 b/g/n
GPS ja
Bluetooth v2.1
Telefoonnetwerken
Audio Ingebouwde stereo speaker, 3,5 mm audio jack
Accu
Batterij N.B.
Accuduur 8 uur
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 256 x 176 x 7.7 mm (LxBxD)
Gewicht 558 g (incl. batterij)
Kleuren Zwart/zilver