2min

Tags in dit artikel

, ,

Camera

Toshiba heeft de AT200 voorzien van twee camera’s. Een 5 Megapixel camera aan de achterkant en één van 2 Megapixel aan de voorkant. Een positief punt is dat de camera’s in het midden van de tablet zijn geplaatst en niet in richting een hoek.

Net als vrijwel het hele Android-besturingssysteem heeft Toshiba ook geen aanpassingen gedaan aan de camera-applicatie. Er zijn een aantal standaard effecten aan te passen zoals witbalans, scènemodus en kleureffect, maar verder houdt het snel op.

Foto’s


Binnen, goede belichting


Binnen, slechte belichting en flits


Buiten, van dichtbij


Buiten, van veraf


De foto’s vallen enigszins wat tegen. Licht weerkaatsingen door zowel de zon als de flits zelf komen in meerdere foto’s terug. Over de fletse kleuren en duidelijk zichtbare pixels ben ik ook niet geheel te spreken. Bij de foto van het punaisedoosje met slechte belichting zag de camera vrijwel niets, ondanks dat het zeker niet pikkedonker was en moest dan ook deels op de gok worden gemaakt.

Video


De video lijkt in eerste instantie redelijk in orde. De camera is in staat om HD filmpjes op te nemen met een resolutie van 1280×720 in 30 frames per seconde. Auto’s rijden vloeiend door het beeld, maar de scherpte ontbreekt een beetje waardoor details wat wegvallen.