1 min

Tags in dit artikel

, ,

Benchmarks (2)


Met CaffeineMark worden een aantal tests uitgevoerd om de snelheid van Java-programma’s te meten op verschillende hardware en software configuraties. De Toshiba AT200 scoort in deze tests gemiddeld tot boven gemiddeld.


Met de Loop-test meten we de compiler optimalisatie van loops. Hoe hoger deze score, des te beter. De AT200 staat hiermee in de top drie.


Met de Logic-test zien we met welke snelheid de tablet instructies kan uitvoeren. De scores van de tablets zitten in deze test erg dicht bij elkaar, met een enkele uitschieter. Met een miniem verschil weet de oudere AT100 de AT200 te verslaan.


In de String-test laat de AT200 het echter flink afweten. De AT200 zit onder het gemiddelde en moet de AT100 ver boven zich dulden.


De Float-test simuleert een 3D-rotatie van objecten rond een denkbeeldig punt. Opnieuw staan veel tablets dicht bij elkaar qua scores, met drie uitschieters. De AT200 valt hier echter niet onder.




In de Overall-score, uiteindelijk het belangrijkste punt van CaffeineMark, weet de AT200 toch een bovengemiddelde score te behalen, al is het verschil niet al te groot met de achtervolgers, welke ook nog eens langer te verkrijgen zijn.