2min

Tags in dit artikel

, ,

Graphics & Specs

Dit spel ziet er grafisch goed uit, op enkele grafische bugs na. Bijvoorbeeld dingen willen oppakken die vervolgens door de grond vallen. Je kunt de hele stad bekijken zoals je zelf wilt, van boven, vanaf de zijkant,van veraf, van dichtbij, vanaf het oosten naar het westen, enz. enz. Het spel doet het ook goed op de de wat oudere pc’s. Let er hierbij wel op dat je videokaart minimaal 32mb geheugen aan boord heeft, anders start het spel namelijk niet op. Ik heb dit persoonlijk getest op mijn laptop. Deze heeft een 16mb Radeon 7500. De laadtijd van het spel is erg kort, dus geen 5 minuten lange wachttijd voordat je savegame is geladen of je je volgende missie start.

De developers van het spel hebben ook gedacht aan de mensen met hun dure computers, in het spel kan je namelijk ook Anti Aliasing aanzetten, en nog wat andere instellingen om de game grafisch nog mooier te maken. Ik heb het spel getest met de volgende pc specificaties:


Resolutie 1280*1024
Instellingen Alles high, Anti Aliasing uit
Moederbord Origineel in Asus S-Presso
Voeding Origineel in Asus S-Presso
Videokaart Asus V9999 (G-Force 6800)
Geheugen 2x 512 MB Kingston Pc3200 Value
Harde Schijf Maxtor Diamond 80GB 8mb Cache


Zoals je merkt heb ik het spel op wat hogere instellingen gespeeld, een gemiddelde pc van tegenwoordig moet dit spel dus makkelijk aan kunnen. Misschien ziet het er dan niet zo mooi en gelikt uit, maar je kunt het ten slotte spelen. Je hebt volgens de developers de volgende pc specificaties nodig om het spel te spelen. Mocht je hier niet aan voldoen dan raad ik je aan je pc te upgraden of het spel niet te kopen.

Processor P3/Athlon 1.5 Ghz (2.4 Ghz aangeraden)
VideoKaart GeForce 2MX/Radeon 9000 32mb of hoger (GeForce 6600/Radeon 9700 of
hoger is aangeraden)
Geheugen 256 mb of hoger (512mb is aangeraden)
Harde Schijf minimaal 700mb vrij
Geluidskaart DirectX ondersteunde geluidskaart
cd/dvd: DVD Drive
Besturingssysteem: Windows 98/ME/2000/XP
DirectX: DirectX 9.0c of hoger
Internet: 28,8 Kbps of hoger