1 min

Tags in dit artikel

,

De doos

In de doos bevinden zich naast de TomTom zelf nog een aantal andere extra’s. De doos bevat een voorruithouder, dockingstation, 12-volt auto-oplader, Nederlandse handleidingen, cd-rom met software en een TMC ontvanger.

De eerste indrukken zijn goed, het apparaat ziet er een stuk gestroomlijnder uit dan de vorige versies. Ik vind zelf dat het design een echte verbetering is, natuurlijk is dat erg persoonlijk maar er kan niet ontkend worden dat het navigatiesysteem met zijn 218 gram erg licht is en voor zijn afmetingen een erg groot scherm heeft.


De rubberachtige coating op de achterkant van het apparaat zorgt dat je het apparaat niet makkelijk laat vallen als je deze uit de auto haalt. Verder zijn er aansluitingen voor USB mini-B (erg handig dat er voor deze standaardaansluiting is gekozen), 3.5 mm hoofdtelefoon, externe antenne en een uitbreidingsslot voor een SD kaart.

Ook zijn de handleidingen erg duidelijk geschreven, iets wat tegenwoordig bijna een unicum is, en voelt ook het dockingstation goed en robuust aan. De TMC ontvanger ziet er door de lange antenne nogal onhandig uit, daarover later meer.