2min

Tags in dit artikel

,

Uiterlijk en draagcomfort

Uiterlijk


Het uiterlijk van deze oordopjes is in eerste instantie een beetje opvallend en anders dan "gewone" in-ear oordopjes. Het silicoontje en de geluidsuitgang zitten namelijke en beetje scheef ten opzicht van de rest van het oordopjes.

Het midden van de oordopjes is uit glanzend materiaal gemaakt. Het achterste gedeelte is uit mat aluminium gemaakt. In het midden van de achterkant zit een klein gat. Arctic vond waarschijnlijk dat dit er mooier uit zou zien. Dit is naar mijn mening ook zo. Later zullen we echter lezen waarom dit gat deze oordopjes een Must Have stempel gekost heeft.

Al met al zien de oordopjes er erg stijlvol uit in mijn ogen.


Het draagdoosje


Bij de meeste high-end oordopjes wordt tegenwoordig een draagdoosje meegeleverd. Ook bij deze oordopjes is dit het geval. Arctic levert bij deze oordopjes een erg stabiel draagdoosje mee. In het draagdoosje kun je het kabel rond een centraal punt draaien. De oordopjes zelf kun je in het midden van dit centrale punt doen. Het draagdoosje zorgt voor perfecte bescherming! Zeker een pluspunt dus.


Draagcomfort


Het eerste gebruik van deze oordopjes is een beetje raar door de scheve vorm. Als je eerst altijd rechte in-ear phones gebruikt hebt, is het even moeilijk de oordopjes er goed in te krijgen. Als ze er eenmaal inzitten zitten de oordopjes echter geweldig. Arctic beloofde dat je uren met deze dopjes kunt lopen zonder pijn te krijgen, en dit heb ik ook zo ervaren. Bovendien kun je ook de meest rare bewegingen doen, zonder dat de oordopjes uit je oren vallen.

Het draagcomfort is dus een dik pluspunt, ook al geeft Arctic maar acht van de tien punten.