2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Verpakking + accessoires

Verpakking


De verpakking ziet er simpel en strak uit. Op de voorkant zien we de 100HT staan in zowel de zwarte als witte versie. De kreten ‘Small, Silent, Stylish’ komen naar voren. Nu zijn dit wel relatieve begrippen aangezien de meningen erover zijn verdeeld of de machine ‘stil’ en ‘stijlvol’ is. Aan de onderkant zien we enkele logo’s die aangeven over wat voor eigenschappen de 100HT-BD beschikt, zoals Core i3, THX, HDMI en WiFi.


Accessoires


Er wordt dus, zoals eerder gezegd, een afstandsbediening bij het systeem geleverd. Deze is net als de ION 330HT-BD met een zwarte pianolak afgewerkt, de witte versie heeft uiteraard een witte afstandsbediening. De afstandsbediening wordt geleverd met twee AAA-batterijen zodat je direct aan de slag kunt. Hij ligt daarnaast goed in de hand en de knoppen voelen goed aan. Als je de afstandsbediening niet prettig vind zul je een apart toetsenbord en muis moeten aanschaffen, want die worden niet meegeleverd.


ASRock heeft ook gedacht aan de mensen die geen beeldscherm hebben met een HDMI-aansluiting. Er wordt namelijk een zwarte HDMI naar DVI-adapter bijgeleverd. Tevens treffen we nog een extra kabeltje aan waarmee je een tweede harde schijf in het systeem kunt installeren. Ook de vier benodigde schroefjes worden erbij geleverd. Verder wordt er nog een rond stuk rubber meegeleverd die je onder de nettop kunt plaatsen, zodat hij niet makkelijk wegglijdt. Dit werkt uitermate goed en mijn advies is ook om het te gebruiken, want anders komen er snel krassen op de onderkant van het systeem. Het apparaat wil namelijk nog wel eens schuiven als je van plan bent om gebruik te maken van de USB 3.0-poorten aan de voorkant.


Omdat de Core 100 geen voeding in de behuizing heeft zitten is er een powerbrick/adapter meegeleverd. Verder worden er ook nog een casebadge meegeleverd van Intel Core i3. Als je dat leuk vindt kun je je systeem ermee versieren. Als laatste is er nog een cd met drivers. Alles zit onboard dus met één klik op de knop kun je de all-in driver installeren en ben je klaar. Het is echter aan te raden om de meeste actuele drivers te downloaden, omdat het systeem doorgaans dan beter presteert.