Abonneer je gratis op Techzine!

Graphics en Geluid

Graphics


Het grafische gedeelte van de game ziet er goed uit, ook de nieuwe technologie die THQ gebruikt heeft is een plus punt. De bewegingen van de speler zien er nu veel realistischer uit en zijn ook zeker mooier.

Er is goed over nagedacht, zelfs over het zweet op de personages, iets wat ik toch wel mis zijn de blauwe plekken of schrammen. Je ziet af en toe een wat rode borstkas maar meer ook niet. De optie om je eigen videoclip te maken is leuk en is ook zeker goed uitgewerkt, zo kan je precies zien hoe het publiek uit zijn dak gaat en kiezen uit verschillende camera hoeken, maar het is uiteindelijk een game en daar moeten de punten verdient worden.Geluiden


De geluiden van de game zijn niet echt super, hier had THQ ook zeker wat verbetering in kunnen brengen. Zo zul je vaak de zelfde sound effects horen en dat vind ik na een tijdje saai als je erop let.

Als je de geluiden vergelijkt met andere games is er ruimte voor verbetering, zo had THQ er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de toeschouwers de namen van de vechters te laten scanderen, dit soort details mist de game nog.